Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه در حاشیه مراسم رونمایی از پروژه‌های شرکت ایرانسل در راستای فاز سوم شبکه ملی اطلاعات در رابطه با اینترنت نامحدود گفت: ما چهارمین جلسه‌ای بود که با که طی یک هفته اخیر با کمیسیون تنظیم مقررات رادیویی داشته‌ایم و کار کارشناسی تقریبا تمام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین تصمیم برای اینترنت نامحدود و اجرایی شدن آن

وزیر ارتباطات افزود: روز یکشنبه جلسه‌ای در این کمیسیون خواهیم داشت و امیدواریم طرح توسط اعضا تصویب شود. ما توانسته‌ایم مکانیزمی را طراحی کنیم که مصرف معمولی کاربران، بنگاه‌ها و کسانی که کارهای تحقیقاتی انجام می‌دهد را پیش بینی می‌کند که چقدر است اما تا قبل از طرح اینترنت نامحدود، حجم فروشی در شرایطی رخ می‌داد که سرعت و کیفیت مهم نبود.

واعظی در ادامه گفت: طبق مکانیسم طراحی شده، در بازه‌ای تا سرعت دو مگابیت، کاربران در طول روز چندین ساعت می‌توانند از اینترنت بین‌الملل و ۱۰ برابر آن از اینترنت داخل استفاده کنند که یک قیمت دارد. برای سرعت سه تا شش و همچنین شش تا ۱۶ مگ هم هزینه‌های دیگری در نظر گرفته شده است.

واعظی افزود: ما امیدوار هستیم که با این حرکت تحولی را برای بای عدم نگرانی مردم در مسائله حجم ایجاد کرده باشیم. این طرح یکشنبه به کمیسیون تنظیم مقررات رادیویی می‌رود و در صورت تصویب، به اپراتورها دو ماه زمان خواهیم داد تا خدمات خود را در چارچوب جدید تعریف و طرح را اجرا کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با دسته بندی اینترنت بر جسب سن، جنسیت و نیاز کاربران که فیروز آبادی تا قبل از این در رابطه با آن صبحت کرده بود، گفت: در گذشته سیستم فیلترینگ ما تنها در مرزهای ورودی به کشور اعمال می‌شد و در فاز بعدی اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت می‌توانستند با استفاده از تجهیزات فیلترینگ، فیلتر را بر روی اینترنت اعمال کنند.

رفع فیلتر سایت‌ها برای کارهای تحقیقاتی، منوط به تشخیص کارگروه تعیین مصادیق خواهد بود

وزیر ارتباطات گفت: در صورت تصویب مصوبه‌ای در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، می‌توان مشخص کرد که یک استاد دانشگاه از یک سری سایت برای کارهای تحقیقانی استفاده می‌کند به همین دلیل این سایت که در حال حاضر فیلتر شده است، باید برای این فرد باز باشد تا بتواند از آن استفاده کند.

سرمایه‌گذاری 750 میلیون دلاری MTN در فیبر نوری ایران

محمود واعظی نسب به حضور شرکت خارجی MTN برای سرمایه گذاری در بخش فیبر نوری ایران ضمن ابراز امیدواری واکنش نشان داد و گفت: مردم کشور ما علاقه‌مند هستند تا در خانه از یک زوج سیم که وارد خانه و محل کارشان می‌شود برای خدمات متنوعی مانند اینترنت، تماشای تلویزیون در بستر اینترنت و سایر خدمات استفاده کنند به همین دلیل اهمیت به توسعه فیبر نوری بسیار مهم است.

واعظی ادامه داد: سرمایه گذاری برای توسعه فیبرنوری گران است و نیازمند هزینه زیادی است. شرکت مخابرات ایران و ایرانیان نت دارای پرئانه هستند اما سرعت کار کند است ولی طی مذاکرات انجام شده در ماه‌های گذشته به توافقاتی رسیده‌ایم و امیدواریم تا هفته آینده توافق نهایی برای سرمایه گذاری در 8 کلانشهر به مبلغ 750 میلیون دلار از سوی شرکت خارجی MTN انجام شود.

ادامه روند کاهش قیمت اینترنت/دشواری کاهش قیمت صوت موبایل

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نسبت به کاهش تعرفه اینترنت و صوت موبایل و سیاست‌های وزارت ارتباطات تاکید کرد: در رابطه با اینترنت ما در چند دوره کاهش قیمت داشته‌ایم و این روند باید ادامه پیدا کند اما در رابطه با کاهش تعرفه صوت موبایل موضوع تا حدی متفاوت و سخت است چرا که متاسفانه صوت موبایل گران است ولی در مراسم شرکت ایرانسل شاهد کاهش تعرفه سیم کارت‌های دائمی ایرانسل به 33 ریال بودم که کار خوبی برای کاربران موبایل در کنار بسته‌های ترکیبی صوت و دیتا است.

اختلال در اپراتور در صورت عدم اطلاع رسانی جریمه خواهد داشت

واعظی در پاسخ به برنامه‌ای برای رفع اختلالات هنگام توسعه شبکه اپراتورها گفت: هر اپراتوری که توسعه آن با مشکلاتی مواجه شود، اگر به مدت مشخصی به مردم اعلام کند از نظر رگولاتوری قابل قبول خواهد بود اما اگر اطلاع رسانی نکند، جریمه خواهند شد.

توقف اجرای فیلترینگ هوشمند اینستاگرام/توافق و مذاکره با مدیران اینستاگرام

محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با توقف فیلترینگ هوشمند شبکه محبوب اشتراک گذاری عکس اینستاگرام گفت: شبکه اجتماعی اینستاگرام رمزنگاری شده است و از این‌ جهت با اجازه‌ای که از شورای عالی فضای مجازی گرفته‌ایم، با مدیر اینستاگرام تماس گرفتیم و اعلام کردند که آمادگی دارند، درباره موضوعاتی که از نظر ما نامناسب است، در یک بازه زمانی بنشینم و درباره محدودیت‌های خود با آنها صحبت کنیم.

واعظی افزود: برخی از این موضوع اتز نظر قانون، مقررات، سنت و فرهنگ ما قابل قبول نیست و آنها اعلام کردند که آمادگی دارند، این موضوعات در این شبکه را در ایران رعایت کنند به همین دلیل حالا که موضوع رمزنگاری در اینستاگرام پیش آمده است، موضوع پالایش محتوا در اینستاگرام را با مذاکره حل می‌کنیم.

واعظی خاطر نشان کرد: در صورتی که مشکل از مبدأ حل شود، تجهیزات فیلترینگ هوشمند را در جای دیگر استفاده می‌کنیم.

تجدید نظر برای رفع فیلتر توئیتر

وزیر ارتباطات در نهایت در پاسخ به این سوال که بسیاری از مدیران و مسئولان در هر جایگاهی از توئیتر به عنوان شبکه اجتماعی ارسال اخبار و دیدگاه‌های خود استفاده می‌کنند، گفت: کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه باید درباره فیلترینگ توئیتر تجدیدنظر کند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به‌منظور گسترش همکاری‏‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و کاربردی با هدف بهره‌‏مندی از ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری طرفین در حوزه‌های علم و فناوری، تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و شرکت لبنیات کالبر اراک در حوزه‌های علمی، تحقیقاتی، آموزشی، صنعتی، کارآفرینی و اشتغال با هدف تعامل و ارتباط مشترک بین دو سازمان، در دفتر مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک امضا شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: هدف از این تفاهم‌نامه، همکاری‌های پژوهشی، فناوری و خدمات تخصصی دانشگاه و شرکت، آموزش، مهارت‌آموزی و پرورش نیرو‌های آموزش‌دیده و ماهر در زمینه‌های تخصصی مورد نیاز طرفین و استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی است.

مرتضی قاسمی افزود: انجام امور مطالعاتی در رابطه با فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته، مشارکت و همکاری در توسعه و تدوین دانش فنی تولید محصولات غذایی، مشارکت و همکاری در تجاری‌سازی دستاورد‌های پژوهشی و فناورانه، مشارکت و همکاری در زمینه توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه از طریق اجرای پروژه‌های تحقیقاتی -کاربردی موردنیاز طرفین با تأکید بر عارضه‌یابی زنجیره توسعه و تکوین محصول و شبکه‌سازی هوشمند با بهره‌گیری از امکانات طرفین و جذب سرمایه‏‌گذاران داخلی و خارجی و جلب مشارکت صنعتگران حوزه صنایع غذایی و فعالان اقتصادی جهت اجرایی کردن طرح‌‏های مشترک از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

وی، همکاری در زمینه حمایت از دانشجویان درراستای گذراندن دوره‌های کارآموزی و کارورزی و کارآموزی طرح پویش، همکاری و تعامل در اجرای طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی برای تربیت نیروی ماهر و متخصص از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، تعامل طرفین به‌منظور حمایت و هدایت موثر پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت خلق پژوهش‌های کاربردی موردنیاز طرفین، مشارکت و همکاری در برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی موردنیاز برای توانمندسازی مدیران و کارکنان دانشگاه و شرکت براساس ضوابط و مقررات طرفین با صدور گواهینامه‌های معتبر، مشارکت و همکاری در زمینه برگزاری بازدید‌های علمی و تور‌های تخصصی و صنعتی، بازدید از نمایشگاه‌ها، واحد‌های صنعتی و همچنین امکان بازدید مدیران و کارکنان شرکت از توانمندی‏‌های دانشگاه، همکاری دوجانبه درباره حوزه‌های تخصصی مرتبط را از مهم‌ترین موضوعات تفاهم‌نامه برشمرد.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یادآور شد: طراحی، مشارکت و همکاری در برگزاری نمایشگاه‌‌ها، همایش‌ها، سمینار‌های داخلی و بین‌المللی و استارت‌آپ‌ها علمی مرتبط با صنایع غذایی و فرآورده‌های لبنی به صورت مشترک، دعوت استادان خبره داخلی و خارجی در حوزه‌های مختلف برای دانش‌افزایی متخصصین طرفین، مشارکت و همکاری در راه‌اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها و سرا‌های نوآوری با انتفاع طرفین (مطابق تبصره ۲ ماده ۲)، استفاده از توان علمی اعضای هیأت علمی و متخصصان طرفین، به کارگیری امکانات تحقیقاتی و پژوهشی طرفین جهت انجام پروژه‌های پژوهشی، تدوین و انتشار کتاب و مقالات، استفاده متقابل از تجهیزات و امکانات آموزشی و پژوهشی به‌خصوص برای آموزش دانشجویان و سایر زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی ـ تحقیقاتی و کاربردی که در آینده برحسب صلاحدید امکان آن فراهم شود، از دیگر موارد توافق طرفین است.

این تفاهم‌نامه در ۱۲ ماده و در ۳۹ بند و ۷ تبصره به امضای مرتضی قاسمی دبیر هیئت امناء و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و عباس داودآبادی مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت